Lagano se bliži kraj siječnja, mjeseca u kojemu, kao i po običaju, gotovo pa ne izlazi nijedna velika igra, izuzev prošlotjednog očekivanog RPG-a Dragon Ball Z: Kakarot. Što nam, pak, donosi ovaj tjedan, saznajte u novoj rubrici IGRE KOJE IZLAZE.

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection – 21. siječanj

Još jedna kolekcija igara u serijalu Mega Man? Da! Nakon X Legacy Collectiona iz 2018. godine, ovoga utorka stiže Zero/ZX Legacy Collection i sa sobom donosi šest klasičnih igara ovog vječno cijenjenog serijala, a to su Mega Man Zero 1, 2, 3 i 4, a uz njih i Mega Man ZX te ZX Advent. Također, tu su i brojne novosti, kao što su digitalna artwork galerija, mogućnost reprodukcije glazbe iz igre, posebni “Casual Scenario” mod te puno drugog sadržaja, ali i specijalni novi leaderboard mod zvan Z-Chaser. Hrpa sadržaja na jednom mjestu za ultimativne fanove Mega Man Zero i ZX igara.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: Capcom
Izdavač: Capcom
Cijena: 30 eura

 

Kingdom Hearts 3 DLC – Re:Mind – 23. siječanj

Re:Mind je singleplayer DLC kojim će “napokon” završiti priča igre Kingdom Hearts 3, a radnja DLC-a odvija se paralelno s krajem osnovne igre. Pratit ćemo Soru koji je u potrazi za Kairi, a ovaj story dodatak pružit će nam priliku da ponovno sretnemo brojne likove iz Square Enixove igre Final Fantasy. Kako ne bi bilo zabune, dodat ćemo informaciju da ovaj DLC prvenstveno 23. siječnja dolazi na PlayStation 4, a “tek” idući mjesec, odnosno 25. veljače stiže i na Xbox One.

Platforme: PlayStation 4 (Xbox One 25. veljače)
Razvojni studio: Square Enix
Izdavač: Square Enix
Cijena: 30 eura

 

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition – 23. siječanj

Nećemo vam zamjeriti ukoliko niste čuli za Final Fantasy Crystal Chronicles. Radi se o akcijskom RPG-u i spinoffu poznatog serijala Final Fantasy, a igra je originalno izašla za Nintendovu konzolu GameCube 2004. godine. Sada, 16 godina kasnije, stiže remasterirana verzija za PS4, Switch i mobilne uređaje te se diči poboljšanom grafikom, novom ponovno snimljenom glazbom i glasovnom glumom, ali i novim tamnicama te uključuje i podršku za cross-platform online multiplayer.

Platforme: PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS, Android
Razvojni studio: Square Enix
Izdavač: Square Enix
Cijena: nepoznata

 

Oddworld: Stranger’s Wrath HD – 23. siječanj

Dijelom otkačenog serijala Oddworld, Stranger’s Wrath je još jedna “stara” igra koja je originalno izašla 2005. godine za prvi Xbox, a kasnije se u HD izdanju našla i na PC-ju putem Steama te na drugim platformama kao što su PlayStation 3, PlayStation Vita te iOS i Android. Sada po prvi puta dolazi i na Nintendo Switch.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Oddworld Inhabitants
Izdavač: Nintendo
Cijena: 30 eura