Dobrodošli u najbolju rubriku na ovome dijelu planete – IGRE KOJE IZLAZE!

Iako je cijelo ljeto bilo popraćeno raznolikim izlascima igara, moramo priznati da nas je prošli tjedan stvarno šokirao s naslovima koje smo mogli zaigrati. World of Warcraft: Classic nam je još jednom dao priliku da iskusimo WoW kakav je bio prije izlaska prve ekspanzije The Burning Crusade, napokon smo zaigrali Astral Chain, novu igru razvojnog studija PlatinumGames, nešto smo vremena uložili i u Pagan Online, ARPG igru susjednog studija Mad Head Games, a ruku na srce, moramo priznati i da smo uložili poprilično puno vremena istraživanja Oldest Housea u Controlu.

Sljedeći tjedan je na vratima, a kad gledamo što sve izlazi u tom razdoblju, na listu smo se odlučili dodati izlazak beta verzije dugoočekivane igre te izlazak beta verzije novog pretplatničkog servisa. Krenimo!

Torchlight II – 3. rujan

Ako svoje igre volite igrati na konzolama te vam fali igara nalik Diablu, ne očajavajte! Torchlight II koji je na platformu PC stigao prije nevjerojatnih 7 godina, ovoga tjedna stiže na konzole te vam dopušta da na svoje putovanje po nasumično generiranom svijetu pozovete još nekoliko prijatelja – bilo to online ili lokalno!

Platforme: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: Panic Button
Izdavač: Perfect World Entertainment
Dostupno na: PS Store, Xbox Store, Nintendo eShop
Cijena: 20 eura

Spyro Reignited Trilogy – 3. rujan

Iako je ova prekrasna trilogija na platforme PlayStation 4 i Xbox One izašla prije nešto manje od godinu dana, ovoga tjedna napokon dolazi na platforme PC i Nintendo Switch!

Platforme: PC, Nintendo Switch
Razvojni studio: Toys for Bob
Izdavač: Activision
Dostupno na: Steam, Nintendo eShop
Cijena: 40 eura

Uplay+ (beta) – 3. rujan

Tijekom ovogodišnjeg događaja E3, Ubisoft je objavio da će početkom rujna na tržište dostaviti beta izdanje Uplaya+ – pretplatničkog servisa koji će pretplatnicima omogućiti pristup za stotinjak igara koje su dostupne u ovoj digitalnoj trgovini. Uplay Plus bi iz bete trebao izaći početkom 2020. godine, a plan je da bude dostupan na platformama PC i Google Stadia.

Platforme: PC
Izdavač: Ubisoft
Dostupno na: Uplay
Cijena: 15 eura/mj

Children of Morta – 3. rujan

Children of Morta je ARPG igra koja prepričava priču o nevjerojatnoj obitelji heroja Bergsons koji se sa svim svojim manama i vrlinama suprostavljaju najezdi užasavajućih bića. Ako ne posjedujete PC ili volite svoje igre igrati isključivo na konzolama, Children of Morta će u skorije vrijeme stići i na ostale platforme.

Platforme: PC
Razvojni studio: Dead Mage
Izdavač: 11 bit studios
Dostupno na: Steam
Cijena: 22 eura

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (beta) – 5. rujan

Ako jednostavno ne možete dočekati 4. listopad kako bi zaigrali novu igru serijala Ghost Recon, Ubisoft je odlučio 5. rujna upogoniti servere igre kako bi imali pristup beta verziji igre. Ova verzija će nam omogućiti da sami ili s prijateljima istražimo 4 regije ogromenskog igrinog svijeta kako bi obavili 2 glavne misije i nekoliko sporednih te da se iskušamo u dnevnim Faction misijama. Beta će biti dostupna od 5. do 8. rujna a prijaviti se možete na linku koji se nalazi u paragrafu s informacijama.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Ubisoft Paris
Izdavač: Ubisoft
Dostupno na: Uplay, PS Store, Xbox Store
Cijena: –
Link za prijavu: Link

Starpoint Gemini 3 (early access) – 5. rujan

Ovoga tjedna nam u early access obliku stiže očekivani nastavak popularne svemirske sage Starpoint Gemini, koju nam donosi zagrebački razvojni studio LGM, odnosno Little Green Men Games! Ono što nas najviše raduje jest da samu priču igre piše renomirani hrvatski pisac strpova Darko Macan koji je u svijetu poznat po radu na brojnim stripovima iz univerzuma Marvela i Star Warsa.

Platforme: PC
Razvojni studio: Little Green Men Games
Izdavač: Little Green Men Games
Dostupno na: Steam
Cijena: trenutno nepoznata

NBA 2K20 – 6. rujan

21. kolovoza su svi ljubitelji košarke, posebice NBA lige imali priliku zaigrati NBA 2K20 na platformama PlayStation 4 i Xbox One, a ovoga tjedna nam dolazi punokrvno izdanje ovog košarkaškog iskustva koje svake godine očekuje mnogo ljubitelja košarke.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: Visual Concepts
Izdavač: 2K
Dostupno na: Steam, PS Store, Xbox Store, Nintendo eShop
Cijena: 50- 60 eura