Dobrodošli u ovotjedno izdanje najbolje rubrike na internetima – IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo tjedna uživali PlayStation 4 verzijama igri Gas Guzzlers Extreme i GRIS, a moramo priznati da smo pokraj toga nekolicinu sati proveli u Star Wars Jedi: Fallen Order i Pokemon Sword i Pokemon Shield! Što ćemo zaigrati idućeg tjedna, kao i uvijek, saznajte u nastavku!

Life is Strange 2 – Episode 5 – 3. prosinac

Ovoga utorka na platformama PC, PlayStation 4 i Xbox One napokon saznajemo način na koji će razvojni studio DONTNOD Entertainment završiti priču o dva brata. Potaknuti iskustvom prve igre serijala, toplo vam preporučujemo da si pripremite obilne zalihe maramica te si na YouTubeu kreirate playlistu smiješnih videa s rakunima – trebat će vam.  

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: DONTNOD Entertainment
Izdavač: Square Enix
Cijena: 8 eura po epizodi

Farming Simulator 20 – 3. prosinac

U slučaju da posjedujete hibridnu konzolu Nintendo Switch te ste veliki zaljubljenik u traktore, ovaj utorak je dan za vas! Farming Simulator stiže na Nintendo Switch te će vam omogućiti da provozate najpoznatija farmerska vozila brandova kao što su Case IH, New Holland, Challenger i naravno, John Deere!

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Giants Software
Izdavač: Focus Home Interactive
Cijena: 45 eura

Mosaic – 5. prosinac

Ova mračna i atmosferična avantura će vam pokazati kako je to živjeti monoton život u hladnom gradu – sve dok vam se ne počnu događati čudne stvari koje će “preko noći” promijeniti apsolutno sve. 

Platforme: PC
Razvojni studio: Krillbite Studio
Izdavač: Raw Fury
Cijena: 20 eura

Darksiders Genesis – 5. prosinac

Darksiders Genesis će svim obožavateljima serijala Darksiders, ali i onim novima omogućiti prvi pogled na ovaj univerzum prije događaja originalnih igara. Također, Genesis će igrače upoznati i s još jednim jahačem – Strifeom.

Platforme: PC, Google Stadia 
Razvojni studio: Airship Syndicate
Izdavač: THQ Nordic
Cijena: 30 eura

Assassin’s Creed: The Rebel Collection – 6. prosinac

U petak na hibridnu platformu Nintendo Switch dolaze dva velika naslova – Assassin’s Creed IV: Black Flag i Assassin’s Creed: Rogue u odličnom paketu koji će nam biti poznatiji kao Assassin’s Creed: The Rebel Collection. Obje igre će imati podršku za HD Rumble, mogu se igrati u handheld ili dock modu, a sadržavat će i značajke koje smo vidjeli u Nintendo Switch verziji igre Assassin’s Creed III – Motion kontrole i korisničko sučelje koje se može upravljati dodirom ekrana!

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Ubisoft
Izdavač: Ubisoft
Cijena: 40 eura