Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Prošloga tjedna smo zaigrali Infliction Extended Cut koji je nakon nešto manje od dvije godine s platforme PC stigao i na PlayStation 4 te Xbox One, na Nintendo Switchu smo zaigrali Metro Redux, a zaigrali smo i Overpass te Two Point Hospital! U nastavku teksta saznajte koje igre možemo zaigrati u narednih tjedan dana!

Curse of the Dead Gods (Early Access) – 3. ožujak

Curse of the Dead Gods je, kako ga razvojni studio naziva, skill-based roguelike igra koja vas odvodi u ogromni hram pun beskonačnih labirinta i tamnica koje su ispunjene smrtonosnim zamkama i čudovištima. Igra će se 3. ožujka pojaviti na Steamu kao Early Access naslov, a razvojni studio će do kraja godine težiti kako bi na tržište dostavili punu verziju.

Platforme: PC
Razvojni studio: Passtech Games
Izdavač: Focus Home Interactive
Cijena: nepoznata

The Division 2: Warlords of New York (DLC) – 3. ožujak

Warlord of New York je zasigurno najveća ekspanzija u cijelom serijalu The Division. Pokraj cijele nove zone za istraživanje, igrači će imati priliku podići level svojih likova na level 40, naučiti 4 nova skilla i prisvojiti nekolicinu novih setova opreme. Za sve svježe igrače The Divisiona 2 koji bi se što prije ubacili u istraživanje Manhattana, razvojni studio je pripremio mogućnost kreacije lika koji će automatski biti level 30.

Platforme: PC, PS4, XOne
Razvojni studio: Massive Entertainment
Izdavač: Ubisoft
Cijena: 40- 60 eura

Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – 6. ožujak

Što ako se jednog dana probudite kao Pokémon? Odgovor na ovo pitanje možete pronaći u ovoj igri pošto će vas ubaciti u tijelo i duh pokemona te ubaciti na avanturu u kojoj ćete graditi tim Pokémona kako bi spasili njihov svijet! Igra sadrži sve moguće načine igranja na Nintendo Switchu, a ako ju želite isprobati prije kupnje, na Nintendo eShopu možete preuzeti demo verziju!

Platforme: NS
Razvojni studio: Spike Chunsoft, Chunsoft
Izdavač: Nintendo
Cijena: 60 eura

Yes, Your Grace – 6. ožujak

Yes, Your Grace će vas postaviti u ulogu kralja koji sjedi na tronu te čeka da mu građani dolaze sa svojim zahtjevima, željom za savjetima  te problemima, a na vama je da odlučite treba li trošiti ili ipak sačuvati resurse za neke važnije stvari.

Platforme: PC
Razvojni studio: Brave At Night
Izdavač: No more Robots
Cijena: nepoznata