Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Prošloga smo tjedna zaigrali igru full release verziju SF co-op igre Deep Rock Galactic u kojoj smo igrali kao SF patuljci! Zaigrali smo i narativnu kartašku igru Signs of Sojourner koja se dotiče tema veza i komunikacija unutar života, a zaigrali smo i Ion Fury, old-school FPS koji je došao od samih kreatora igara Duke Nukem 3D, Prey i Max Payne!  U nastavku rubrike saznajte što možemo zaigrati u idućh 7 dana!

The Wonderful 101: Remastered – 19. svibanj

Iako je The Wonderful 101, igra razvojnog studija PlatinumGames na tržište stigla krajem 2013. godine kao Nintendo Wii U ekskluziva, ovoga tjedna, PlatinumGames na tržište dostavlja Remastered verziju igre koja stiže na 3 nove platforme – PC, PlayStation 4 i Nintendo Switch. U ovoj igri svjedočite ujedinjenju 100 heroja kojima je glavni cilj obraniti zemlju od vanzemaljske prijetnje. 

Platforme: PC, PS4, NS
Razvojni studio: PlatinumGames
Izdavač: PlatinumGames
Cijena: 40 eura

Crucible – 20. svibanj

Crucible je besplatna PvP akcijska pucačina bazirana na igranju u timovima. Razvojni studio i publisher tvrde kako je ovo igra o preživljavanju i kontroli, a tijekom misija u kojima ćete sudjelovati, ne samo da ćete se morati sukobit s neprijateljima već i s planetom koji će vas postaviti u nevjerojatno izazovne situacije. 

Platforme: PC
Razvojni studio: Relentless Studios
Izdavač: Amazon Games
Cijena: F2P

Maneater – 22. svibanj

Ako ste se ikad zamislili i shvatili kako neopisivo želite vidjeti kako je to biti najjači predator unutar mora, to jest morski pas, Maneater je igra za vas! Ova single player igra s otvorenim svijetom i RPG elementima će vam dopustiti da jedete, istražujete i evoluirate! 

Platforme: PC, PS4, NS
Razvojni studio: Tripwire Interactive
Izdavač: Tripwire Interactive
Cijena: 40 eura

Saints Row The Third Remastered – 22. svibanj

Saints Row The Third koji je na tržište originalno stigao 2011. godine, ovoga tjedna dobiva verziju Remastered koja donosi bolje texture, ljepše vizualne efekte te mnogo bolje modele likova! Remastered verzija igre također stiže s apsolutno svim naknadno izbačenim sadržajem.

Platforme: PC, PS4, XOne
Razvojni studio: Deep Silver Volition, Sperasoft
Izdavač: Deep Silver
Cijena: 40 eura