Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Prošloga tjedna smo zaigrali igru John Wick Hex koja je napokon stigla na platformu PlayStation 4, malo smo se prestrašili u narativnom psihološkom horroru Someday You’ll Return, a na Nintendo Switchu i PlayStation 4 smo zaigrali Void Bastards – SF pucačinu iz prvog lica s elementima strategije i žanra rogue-like. Također, okušali smo se i u early access verziji igre Population Zero koja je u svojoj srži ambiciozni istraživački survival MMO. U nastavku rubrike saznajte što možemo zaigrati u narednih 7 dana.

Deep Rock Galactic – 13. svibanj

Iako je Deep Rock Galactic na tržište stigao još 28. veljače, ovoga tjedna svjedočimo njenom full releasu! Naime, ako vam je Deep Rock Galactic prošao ispod radara,  radi se o co-op FPSu za do 4 igrača koji igrate kao SF patuljci! Igra sadrži  potpuno uništiva okruženja, proceduralno generirane špilje i beskrajne horde izvanzemaljskih čudovišta – odlično! 

Platforme: PC, XOne
Razvojni studio: Ghost Ship Games
Izdavač: Coffe Stain Publishing
Cijena: 30 eura

Signs of the Sojourner – 14. svibanj

Signs of the Soujourner je narativna kartaška igra koja vam govori o vezama i komunikaciji u životu. Igra će vas naučiti i poticati vaš osobni rast kroz karte koje odaberete koristiti, a sve akcije unutar igre će vam pokazati tko ste i što ostavljate iza sebe.

Platforme: PC
Razvojni studio: Echodog Games
Izdavač: Echodog Games
Cijena: trenutno nepoznata

Ion Fury – 14. svibanj

Ion Fury ovoga tjedna stiže na konzole! Radi se o old-school FPSu koji dolazi od samih kreatora igara Duke Nukem 3D, Prey i Max Payne. Rađena je u legendarnom pokretaču Build Engine koji se koristio za klasike kao što su Shadow Warrior, Blood i naravno, Duke Nukem 3D. 

Platforme: PS4, XOne, NS
Razvojni studio: Voidpoint, LLC
Izdavač: 3D Realms
Cijena: 20-25 eura