Nova 2021. godina donijet će nam brojne nove igre, neke na koje čekamo već duže vremena i one manje poznatije, a jedva čekamo vidjeti što će nam još spremiti različiti studiji. U tjednu pred nama zaigrat ćemo tri nova naslova, a više o njima možete pročitati u nastavku.

Everspace 2 – 18. siječanj

Nastavak roguelike svemirskog napucavanja Everspace stiže nam danas na Steam putem Early Accessa, a prema prvim informacijama koje kolaju internetom za očekivati je da će dodatno unaprijediti već poznato iskustvo prve igre i donijeti hrpu zabave. Kao i u prvoj igri, očekuje nas brutalno napucavanje, uništavanje, nadograđivanje, rješavanje misija i otkrivanja tajni otvorenog svijeta Clustera 34. 

Platforme: PC (Steam Early Access)
Razvojni studio: ROCKFISH Games
Izdavač: ROCKFISH Games

HITMAN 3 – 20. siječanj

Izlaskom Hitmana 3 obilježit će se kraj iznimno uspješne IO Interactiveove  trilogije World of Assassinations. Agent 47 će ponovno na zanimljivim lokacijama koje variraju od Dubaija, jugozapadne Engleske, Berlina i kineskog Chongqinga do argentinske provincije Mendoze pronaći cool načine za uklanjanje svojih meta, a dramatičan kraj trilogije očekuje nas na Karpatima. Od prije je poznato da će izlaskom ove igre čitava trilogija postati dostupna i na PlayStation VR-u.

Platforme: PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch
Razvojni studio: IO Interactive
Izdavač: IO Interactive
Cijena: 60 eura

ENDER LILIES: Quiteus of the Knights – 21. siječanj

Ovaj 2D akcijski dark fantasy RPG u Metroidvania stilu otkrit će nam misterije kraljevstva uništenog kataklizmičkim događajem. Razvojni timovi Live Wire i adglobe igru su obogatili napetim borbama u kojima jedan (krivi) potez može u trenutku odlučiti pobjednika, ali i u kojima ćemo zarađivati nove skillove koji će nam pomoći u daljnjoj progresiji. Prekrasni i golemi 2D svijet odvest će nas na brojne lokacije na kojima ćemo otkriti i brojne misterije, a cijelu će igru pratiti i fantastična glazba na kojoj je radila ekipa iz grupe Mili.

Platforme: PC (Steam Early Access)
Razvojni studio: Live Wire, adglobe
Izdavač: Binary Haze Interactive