Dobrodošli u ovotjedno izdanje vaše najdraže rubrike – IGRE KOJE IZLAZE!

Prošli tjedan smo proveli uz Remastered verziju igre Yakuza 5, zaigrali smo Florence koji je prošloga tjedna sa mobilnih platformi stigao na PC, Nintendo Switch i Mac, a ubacili smo i nešto vremena u verziju igre Darksiders Genesis za konzole. Igra uz koju smo, priznajemo, proveli najviše vremena i nije baš igra već sustav za kreaciju igara i vaših snova! U nastavku teksta saznajte koje sve najzanimljivije igre stižu na tržište ovoga tjedna!

Corruption 2029 – 17. veljače

Corruption 2029 je nova taktičko-strateška igra kreatora veoma cijenjenog naslova “Mutant Year Zero: Road to Eden smještena u distopijsku Ameriku u ne tako dalekoj budućnosti.  Igra će vas ubaciti duboko u neprijateljski teritorij, a upravljat ćete s posadom teško nadograđenih jedinica kako bi saznali što je stvorilo tu zlu korupciju.

Platforme: PC
Razvojni studio: The Bearded Ladies
Izdavač: The Bearded Ladies
Cijena: 20 eura

Hunt: Showdown – 18. veljače

Iako je Hunt: Showdown igračima na platformama PC i XOne već dobrano poznata igra, ovoga tjedna na tržište stiže i njena verzija za platformu PS4! Naime, radi se o pucačini iz prvoga lica koju razvojni studio Crytek (kreatori serijala Crysis) opisuju kao PvP bounty hunting igra s teškim PvE elementima. Mjesto radnje je postavljeno na najmračnijim kutevima svijeta koji će u vašim žilama probuditi uzbuđenje survival igara unutar formata baziranog na mečevima.

Platforme: PS4
Razvojni studio: Crytek
Izdavač: Deep Silver
Cijena: 35-40 eura

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle – 18. veljače

Dvije nevjerojatno popularne igre fantastičnog razvojnog studija PlatinumGames povodom desetogodišnje obljetnice ovoga tjedna za platforme PS4 i XOne dobivaju svoje novo izdanje! Obje igre su remasterirane, a na jačim konzolama (PS4 Pro i XOne X) će se prikazivati u rezoluciji 4K u nevjerojatnih 60 sličica po sekundi.

Platforme: PS4, XOne
Razvojni studio: PlatinumGames
Izdavač: SEGA
Cijena: 40 eura

Devil May Cry 3 Special Edition – 20 veljače

Ako ste obožavatelj serijala Devil May Cry 3 te posjedujete konzolu Nintendo Switch, ovo će biti odličan tjedan za vas! Naime, Devil May Cry 3, koji je originalno stigao na tržište 17. veljače 2005. godine, ovog četvrtka dolazi na našu najdražu (i jedinu) hibridnu platformu NS! Igra dolazi kao Special Edition te sadrži apsolutno sav naknadno izdan sadržaj te nekolicinu značajki koje su ekskluzivne samo za NS.

Platforme: NS 
Razvojni studio: Capcom
Izdavač: Capcom
Cijena: 20 eura