Dobrodošli u ovotjedno izdanje najbolje rubrike na svijetu – IGRE KOJE IZLAZE!

Ovoga smo tjedna napokon zaigrali Borderlands 3 i novi eFotball PES 2002, ali moramo priznati da su se na našim ekranima najviše prikazivali Gears 5 te ekskluzivna Call of Duty: Modern Warfare beta na platformi PlayStation 4, a u nastavku teksta saznajte što smo sve izdvojili kao najzanimljivije igre koje na tržište stižu idući tjedan!

[Early Access]Session: Skateboarding Sim Game – 17. rujan

Session je igra inspirirana zlatnom erom skateboardinga te joj je primarni cilj igraču dostaviti što realnije i zanimljivije iskustvo. Također, igra će sadržavati mogućnost snimanja igračevog iskustva, a da isto bude što bolje, razvojni studio se odlučio u igru ubaciti lokacije na kojima je skateboarding kao sport dobio ogromnu popularnost – Brooklyn Banks i financijsko središte Manhattana. Još uvijek nije poznato kad će Session izaći iz early access faze

Platforme: PC/Xbox One
Razvojni studio: crea-ture Studios Inc.
Izdavač: crea-ture Studios Inc.
Dostupno na: Steam, Xbox Store
Cijena: 20 eura

LEGO Jurassic World – 17. rujan

LEGO Jurassic World sadrži čak 4 priče (Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III i Jurassic World) kako bi iskusili potpunu priču i njenu rekreaciju u LEGO obliku.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: TT Games
Izdavač: WB Games
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 40 eura


Train Simulator 2020 – 19. rujan

Najavljen prije 6 dana, Train Simulator 2020 će već idućeg tjedna biti igriv! Igra će vam omogućiti da isprobate vlakove na dizel, električne vlakove ili parne lokomotive, a uz to, igra donosi ogromensku količinu vizualnih i gameplay unaprjeđenja!

Platforme: PC
Razvojni studio: Dovetail Games
Izdavač: Dovetail Games – TSW
Dostupno na: Steam
Cijena: očekivana cijena 40 eura

Grid Autosport – 19. rujan

Ako vas je ikad zanimalo kako je to biti profesionalni vozač, Grid Autosport je definitivno igra za vas. Igra će od vas zahtijevati da usavršite svoju vožnju u 5 disciplina – Touring, Endurance, Tuner, Open-Wheel te Street. Sve te discipline su jedinstvene te pune izazova.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Feral Interactive
Izdavač: Codemasters
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 35 eura

The Legend of Zelda: Link’s Awakening – 20. rujan

Iako je prvo izdanje ove igre izašlo sredinom 1993. godine, dan danas se smatra jednom od najvoljenijih igara iz serijala The Legend of Zelda. Srećom, idućeg tjedna na tržište dolazi remake izdanje ove kultne igre koje će pokraj poboljšanih vizuala i novih značajki u gameplayu dostaviti i obrađeni soundtrack cijele igre!

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Nintendo
Izdavač: Nintendo
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 60 eura