Dobrodošli u ovotjedno izdanje nama najdraže rubrike ikad – IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo tjedna na platformi Nintendo Switch zaigrali Ashen, Call of Juarez: Gunslinger i Blacksad: Under the Skin, a moramo priznati kako smo i nešto vremena uložili u Transport Fever 2 kojega smo zaigrali na PC-ju. Nažalost, kako nam se približava kraj godine, broj igara koje izlaze se očekivano smanjuje.

Untitled Goose Game – 17. prosinac

Iako smo Untitled Goose Game krajem rujna originalno stigao na platforme PC i Nintendo Switch, došlo je vrijeme da se ovoj igri nasmiju i vlasnici platforma PlayStation 4 i Xbox One. Ako do sad niste čuli za ovu igru, ne očajavajte! Radi se o stealth-puzzle igri u kojoj kontrolirate ni više ni manje nego gusku!

Platforme: PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: House House
Izdavač: Panic
Cijena: 20 eura

Wattam – 17. prosinac

U ovoj simpatičnoj avanturi ćete imati priliku pridružiti se gradonačelniku koji se ponovno susreće sa starim i novim prijateljima kako bi otkrio zaboravljenu radost njihovog svijeta. U igri ćete kontrolirati nekolicinu likova, a to možete učiniti samostalno ili uz prijatelja!

Platforme: PC, PlayStation 4
Razvojni studio: Funomena
Izdavač: Annapurna Interactive
Cijena: 15-20 eura

Mini Motor Racing X – 17. prosinac

Mini Motor Racing X će vas doslovce natjerati da uzmete kontroler ili stavite VR headset na vaše glave kako bi iskusili nevjerojatno brze, ali malene utrke! Igra će vas ubaciti u pedesetak precizno dizajniranih područja, ponuditi vam veliki izbor mikro mišićavih automobila, a sve to možete iskusiti samostalno, uz prijatelja u lokalnom co-op multiplayeru ili u online multiplayeru u nekolicini različitih modova!

Platforme: PlayStation 4, PSVR
Razvojni studio: The Binary Mill
Izdavač: Nextgen Reality Pty. Ltd.
Cijena: nepoznata