Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Prošli smo tjedan svoje slobodno vrijeme proveli uz fantastičan platformer Ori and the Will of the Wisps koji smo zaigrali na Xboxu One, zaigrali smo i Nioh 2, a provjerili smo i što se nalazi u svijetovima igara My Hero One’s Justice 2 i Alder’s Blood. U nastavku teksta, kao i svakog ponedjeljka, saznajte koje sve igre možemo zaigrati ovoga tjedna!

La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition – 17. ožujak

U ovom 2D platformeru preuzimate kontrolu arheologa Lemeze Kosugija s kojime prolazite avanturu punu puzzli, zamki i takozvanih Guardiansa, a sve to kako bi otkrili tajno blago života. U drugoj igri preuzimate kontrolu nad Lemezinoj kćeri, jedine osobe koja ga može spasiti nakon što je proglašen nestalim.

Platforme: PS4, XOne, NS
Razvojni studio: Nigoro
Izdavač: Nippon Ichi Software, Active Gaming Media
Cijena: 60 eura

Animal Crossing: New Horizons – 20. ožujak

Kao i u prethodnim igrama serijala Animal Crossing, New Horizons je nelinearna simulacija života koja se igra unutar realnog vremena. Igrač preuzima kontrolu lika kojega je sam dizajnirao te se “seli” na napušteni otok na kojemu će izgraditi zajednicu antropomorfnih životinja.

Platforme: NS
Razvojni studio: Nintendo
Izdavač: Nintendo
Cijena: 60 eura

DOOM Eternal – 20. ožujak

DOOM Eternal definitivno možemo svrstati u jedan od najvećih i najiščekivanijih naslova prvog kvartala ove godine. Kao i u svakoj igri serijala DOOM, igrači će pratiti DOOM Slayerov pohod na snage pakla u kojemu će ubijati, sjeckat i trgati sve demone koji mu se nađu na putu, a sve će to odrađivati s redizajniranim arsenalom oružja, novim dodatcima na svom oklopu te posve novim gameplay mehanikama koje će uvelike promijeniti način kretnji kakav nam je do sad bio poznat.

Platforme: PC, PS4, XOne, GS
Razvojni studio: id Software
Izdavač: Bethesda Softworks
Cijena: 60 eura

DOOM 64 – 20. ožujak

Iako je DOOM 64 originalno izašao 1997. godine za platformu Nintendo 64, ovoga tjedna ga po prvi puta možemo zaigrati na platformi PC, a uz PC, igra će izaći i na PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch! Ako prednaručite DOOM Eternal, DOOM 64 dobivate besplatno, a iako cijena same igre još uvijek nije poznata, prema glasinama bi trebala biti oko 5 eura.

Platforme: PC, PS4, XOne, GS
Razvojni studio: id Software
Izdavač: Bethesda Softworks
Cijena: nepoznata