Dobrodošli o ovotjedno izdanje naše, a i vaše najdraže rubrike – IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo tjedna pucali i sjeckali neprijatelje u bezobrazno zabavnoj VR igri SAIRENTO, s prijateljima smo zaigrali “run ‘n’ gun” modernu/retro igru Blazing Chrome i gradili čudesa u Dragon Quest Builders 2. Što ćemo zaigrati u idućih tjedan dana, saznajte u nastavku!

Summer Catchers – 16. srpanj

Summer Catchers je epska avantura i putovanje koje se događa jednom u životu! U ovoj igri, krećete u avanturu sa svojim vjernim drvenim automobilom s hladnog smrznutog sjevera pa sve do dalekih mističnih zemalja, susrećući svakakve kreature na putu, a vaš cilj i cilj protagonista bit će vidjeti ljeto.

Platforme: PC
Razvojni studio: FaceIT
Izdavač: Noodlecake Studios
Dostupno na: Steam
Cijena: nepoznata

Robo Instructions – 16. srpanj

Robo Instructions je puzzle igra u kojoj igrači uz pomoć jednostavnog programskog jezika manevriraju robotom. Napredovanjem kroz igru, otključavaju nove funkcije kako bi prevladali nove zagonetke od kojih se svaka može riješiti na više načina. Zvuči kao jako zanimljiva igra!

Platforme: PC
Razvojni studio: Big AB Games
Izdavač: Big AB Games
Dostupno na: Steam
Cijena: nepoznata

Let’s Go Nuts – 17. srpanj

Ako vam fale brzi platformeri koji se mogu zaigrati s još nekoliko osoba, Let’s Go Nuts je savršena igra za vas! Naime, radi se o platformeru u kojemu preuzimate kontrolu nad vjevericom te vam je cilj završiti level u što kraćem roku! Igra podržava lokalni co-op za do 4 igrača, sadrži story mode koji se proteže na 40 različitih levela smještena u 4 svijeta i naravno – vjeverice!

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: BeardedBrothers.Games
Izdavač: Devjuice
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 10 eura

Sky: Children of the Light – 18. srpnja

Ova igra u izradi je već godinama, a donosi nam ju razvojni studio Thatgamecompany, najpoznatiji po sad već kultnoj hit PlayStation igri Journey. Nakon dužeg perioda u zatvorenoj, a potom i otvorenoj beti, Sky: Children of the Light napokon službeno izlazi za iOS ovoga četvrtka, a očekuje nas predivno i očaravajuće iskustvo suradnje s drugima u jednoj od najljepših avanturističkih igara ikad napravljenih. Nažalost, zasada stiže samo na operativni sustav iOS (iPhone, iPad), no studio ima plan s vremenom igru dovesti i na druge platforme.

Platforme: iOS
Razvojni studio: Thatgamecompany
Izdavač: Thatgamecompany
Dostupno na: Apple App Store
Cijena: besplatno

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order – 19. srpanj

U ovoj igri možete sastaviti svoj ultimativni tim Marvelovih superjunaka uz ogroman izbor iz serijala kao što su Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men i mnogo drugih kako bi jednom zauvijek zaustavili Thanosa i The Black Order. Igra sadrži online co-op za do 4 igrača te lokalni co-op za do 4 igrača na jednoj ili 4 konzole Nintendo Switch!

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: KOEI TECMO GAMES CO., LTD., Team NINJA
Izdavač: Nintendo
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 60 eura