Dobrodošli u ovotjedno i prvo ovogodišnje izdanje najbolje rubrike na internetima – IGRE KOJE IZLAZE! Ova rubrika služi kako bi vas podsjetili koje sve nove igre možemo zaigrati u nadolazećem tjednu kako vam ništa ne bi promaknulo. Krenimo!

Onimusha: Warlords (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 15. Siječanj

Onimusha: Warlords je izašla davne 2001. godine, a ovoga mjeseca, na PC i konzole 8. generacije, stiže nam novo, poboljšanje izdanje ove veoma kvalitetne igre. Onimusha: Warlords će pokraj svojeg odličnog gameplaya s mačevima i dramatične priče imati ulaštene kontrole, podršku za široke ekrane, novu glazbu i još mnogo, mnogo toga.

Razvojni studio: NeoBards Entertainment, Capcom
Izdavač: Capcom
Cijena: 20 eura

The Walking Dead: The Final Season Episode 3 (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 15. siječanj

Iako smo mislili da je Telltaleovom The Walking Deadu bio kraj nakon raspada studija, Skybound Games je na sreću preuzeo stvar u svoje ruke i odlučio završiti ono što je Telltale i započeo. 3. Epizoda, Broken Toys će nam pružiti uvid na daljnje događaje i polako nas pripremiti za kraj serijala.

Razvojni studio: Skybound Games
Izdavač: Skybound Games
Cijena: 5-10 eura

YIIK: A Postmodern RPG (PC, PlayStation 4) – 17. Siječanj

Ova surealna igra koju inspirira JRPG stil će vas staviti u tijelo i duh Alexa koji će svjedočiti nestanku misteriozne žene u liftu. Alex u tom trenutku odlučuje oformiti tim koji će mu pomoći istražiti i riješiti nestanak misteriozne žene. Borba u ovoj igri je turn-based, a borit će te se s čudnim oružjima protiv još čudnijih neprijatelja!

Razvojni studio: Ackk Studios
Izdavač: Ysbryd Games
Cijena: očekivana cijena 15-20 eura

Ace Combat 7: Skies Unknown (PlayStation 4, Xbox One) – 18. Siječanj

Otkrijte osjećaj kako je to biti elitni pilot lovačkog zrakoplova! Uništavajte neprijatelje pomoću raznolikih taktika, i iskusite veselje tijekom slobodnog leta kroz potpuno imerzivan svijet.

Razvojni studio: Project Aces, Bandai Namco Games
Izdavač: Bandai Namco Games
Cijena: 60 eura