Dobrodošli u ovotjedno izdanje jedne od najboljih rubrika na ovom kraju svemira – IGRE KOJE IZLAZE!

Prošli smo tjedan proveli igrajući pomalo zastrašujuću i misterioznu igru We Were Here Together i nešto manje zastrašujuću Deliver Us the Moon. Kasnije smo kročili nevjerojatno čudesnim svijetom naslova Pine u kojemu ljudi ipak nisu smješteni na samom vrhu hranidbenog lanca  te smo u novom nastavku serijala GRID sjeli iza nevjerojatnih jurilica na četiri kotača. U nastavku teksta pregledajte listu najzanimljivijih naslova koje možemo zaigrati ovoga tjedna!

Children of Morta – 15. listopad

Kad je Children of Morta stizala na PC, rekli smo da će svima koji svoje igre vole igrati isključivo na konzolama, Children of Morta će u skorije stići na ostale platforme. Skorije vrijeme je stiglo te ovaj fantastični ARPG koji prepričava priče o obitelji heroja Bergsons od ovoga tjedna možete zaigrati i na platformama PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch!

Platforme: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: Dead Mage
Izdavač: 11 bit studios
Cijena: 20 eura

Overwatch – 15. listopad

Da, dobro ste pročitali, ovoga tjedna izlazi Overwatch, ali ne bilo kakav! Naime, verzija Overwatcha koja će na tržište izaći ovoga utorka će biti namijenjena platformi Nintendo Switch. Ako se konzola nalazi u docku, igra će se prikazivati u rezoluciji 900p uz stabilnih 30 sličica po sekundi. Ako svoj Switch koristite kao handheld, igra će se prikazivati u rezoluciji 720p uz također stabilnih 30 sličica po sekundi.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Blizzard
Izdavač: Activision Blizzard
Cijena: 30-40 eura

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition – 15. listopad

Pokraj Overwatcha, ovoga tjedna na platformu Nintendo Switch stiže i The Witcher 3: Wild Hunt ili kako ga svi iz milja zovu – Switcher 3. Igra će na hibridnu konzolu stići kao Complete Edition što znači da će sadržavati apsolutno sav naknadno izbačeni sadržaj. 

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: CD PROJEKT
Izdavač: CD PROJEKT
Cijena: 60 eura

Chernobylite (early access) – 16. listopad

Chernobylite će uz pomoć svoje zastrašujuće lokacije stvoriti užasavajuću atmosferu za jedan SF survival horror. Razvojni studio tvrdi da će igra imati veoma poseban sustav izrade stvari, veoma izazovnu borbu, zanimljiv svijet te nelinearno ispričavanje priče. 

Platforme: PC
Razvojni studio: The Farm 51
Izdavač: The Farm 51
Cijena: trenutno nepoznata