Dobrodošli u ovotjedno izdanje jedne od najboljih rubrika na svijetu – IGRE KOJE IZLAZE!

Iako je prošli tjedan bio neopisivo vruć u hladu su nas zadržale zanimljive igre kao što su Silver Chains za platformu PC, reizdanje Metal Wolf Chaosa iz 2004. godine, Pillars of Eternity: Complete Edition na platformi Nintendo Switch, a sve smo to podebljali uz malo Sudokua i DC Universe Onlinea.

Ako je za vjerovati vremenskim prognozama, prvi će dio tjedna biti ispunjen vrućinama, dok će drugi dio tjedna prevladavati naoblaka uz povremene pljuskove (čitaj: savršeno vrijeme za igranje). U nastavku teksta saznajte koje će nam igre pomoći u ovim teškim vremenima.

Emberlight – 13. kolovoz

Razvojni tim tvrdi da je Emberlight istinska roguelike dungeon crawler igra postavljena u svijet u kojemu su Bogovi protagonistu podarili ogroman poklon i naravno, ogromnu kletvu. Cilj vam je, kao i u svakoj igri postati što jači, brži i na kraju besmrtan, ali morate biti oprezni pošto najjače moći mogu uništiti dušu vašeg lika.

Platforme: PC
Razvojni studio: Quarter Onion Games
Izdavač: Quarter Onion Games
Dostupno na: Steam
Cijena: Trenutno nepoznata

Warhammer: Vermintide 2 – Winds of Magic – 13. kolovoz

Winds of Magic je prva ekspanzija za fantastičan Warhammer: Vermintide 2 koja donosi novu neprijateljsku frakciju, vraća težinu Cataclysm, donosi veći level cap (s 30 na 35) uz nove talente te po jedno novo oružje za svakog od 5 heroja. Imajte na umu da ekspanzija nije standalone.

Platforme: PC
Razvojni studio: Fatshark
Izdavač: Fatshark
Dostupno na: Steam
Cijena: 18 eura

Shortest Trip to Earth – 15. kolovoz

Shortest Trip to Earth je roguelike spaceship simulacija koja svoj glavni fokus stavlja na istraživanje, upravljanje broda i taktičke bitke. Iako je ova igra na tržište stigla krajem 2018. godine, ovoga tjedna izlazi iz Steam Early Accessa.

Platforme: PC
Razvojni studio: Interactive Fate
Izdavač: Iceberg Interactive
Dostupno na: Steam
Cijena: 17 eura

EMMA: Lost in Memories – 16. kolovoz

EMMA: Lost in Memories je 2D puzzle platformer u kojemu sve platforme počinju progresivno nestajati nakon što ih dotaknete. Razmišljajte, trčite, skačite i osjetite surealan svijet u kojemu sve nestaje.

Platforme: PC, iOS, Android
Razvojni studio: SandBloom Studio
Izdavač: SandBloom Studio
Dostupno na: Steam, App Store, Play Store
Cijena: trenutno nepoznata