Dobrodošli u ovotjedno izdanje najpopularnije rubrike IGRE KOJE IZLAZE!

Prošli smo se tjedan dodatno pozabavili s novom ekskluzivom za PlayStation 4 – Death Stranding, skupljali smo novac kako bi ostvarili Dutchov plan u PC verziji Red Dead Redemptiona 2, a uz pokoju rundu u ovogodišnjoj igri serijala Call of Duty, zaigrali smo i novi Need for Speed: Heat.

Što sljedeći tjedan sigurno nećemo zaigrati zbog događaja Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1, saznajte u nastavku!

Golem – 12. studeni

Nakon 4 godine, napokon je došlo vrijeme da zaigramo ovu igru! U Golemu preuzimate kontrolu Twinea, klinca koji je nakon ozbiljne nesreće ostao jako ozlijeđen i ne može se kretati. Srećom, Twine razvije mogućnost kako bi kreirao i kontrolirao ogromenske goleme i vidio svijet kroz njihove oči.

Platforme: PSVR
Razvojni studio: Highwire Games
Izdavač: Perp Games
Cijena: očekivana cijena – 30 eura

Age of Empires 2: Definitive Edition – 14. studeni

Prošlo je 20 godina od kako smo prvi puta zaigrali genijalni Age of Empires 2, a ovoga tjedna imamo priliku iskusiti istu igru, ali uz podršku za 4K rezolucijom, potpuno obnovljeni soundtrack, 3 nove kampanje i 4 nove civilizacije!

Platforme: PC
Razvojni studio: Forgotten Empires, Tantalus Media, Wicked Witch
Izdavač: Xbox Game Studios
Cijena: 20 eura

Star Wars: Jedi Fallen Order – 15. studeni

Star Wars: Jedi Fallen Order će vas odvesti na avanturu mladog, napuštenog Padawana koji mora završiti svoj trening, razviti nove, snažne sposobnosti sile i ovladati umijećem Lightsabera, a sve to kako bi bio korak ispred the Empirea. Ovoj igri se ne radujemo samo zbog njenog naslova, već i zbog fantastičnog studija koji ju razvija – Respawn Entertainment.

Platforme: PC, PS4, XONE
Razvojni studio: Respawn Entertainment
Izdavač: Electronic Arts
Cijena: 60 eura

Pokemon Sword, Pokemon Shield – 15. studeni

Ovoga tjedna na Nintendo Switch stiže posve nova generacija pokemona! Kao trener ovoga će te puta na samom početku igre izabrati jednog od tri nova Pokemon startera- Grookey, Scorbunny ili Sobble, a nakon toga ćete se zaputiti na  avanturu kroz posve novu regiju Galar.

Platforme: NS
Razvojni studio: GAME FREAK Inc.
Izdavač: Nintendo
Cijena: 60 eura