Dobrodošli u ovotjedno izdanje najbolje i najtraženije rubrike ikad – IGRE KOJE IZLAZE!

Iako prošloga tjedna nije bilo previše novih naslova, svoje vrijeme smo uložili u igranje novog Zombie Army 4: Dead War, a izlazak early access verzije domaće kartaške igre Phageborn nas je svakako iznenadio pa priznajemo kako smo kraj tjedna proveli u mračnom fantasy svijetu Issilith. U nastavku teksta saznajte koje sve igre možete zaigrati idućeg tjedna!

Yakuza 5 Remastered – 11. veljače

Iako je Yakuza 5 Remastered u Japanu izašla sredinom 2019. godine, ovoga tjedna istoimena igra stiže i na zapadne krajeve! Pokraj podrške za veću rezoluciju, novi engine koji krasi remastered verziju ove igre omogućava prikaz više sličica po sekundi te mnogo bolje vizuale.

Platforme: PS4
Razvojni studio: Ryu Ga Gotoku Studio
Izdavač: Sega
Cijena: Očekivana cijena 40 eura

Florence – 13. veljače

Florence je originalno izašao u prvom kvartalu 2018. godine na platforme Android i iOS, a ovoga tjedna ćemo ju imati priliku odigrati na platformama PC, NS i Mac! Florence sadrži 20 chaptera od kojih svaki prikazuje dirljivu priču glavnog lika Florence Yeoh.

Platforme: PC, NS, Mac
Razvojni studio: Mountains
Izdavač: Annapurna Interactive
Cijena: 6 eura

Darksiders Genesis – 14. veljače

Iako vlasnici platforme PC i Google Stadia Darksiders: Genesis igraju još od početka prosinca 2019. godine, ovoga tjedna ga je moguće odigrati i na platformama PS4, Xbone te NS. Ovaj “spin-off”  svim obožavateljima serijala Darksiders, ali i onim novima daje prvi pogled na ovaj univerzum prije događaja originalnih igara. Također, Genesis će igrače upoznati i s još jednim jahačem – Strifeom.

Platforme: PS4, Xbone, NS
Razvojni studio: Airship Syndicate
Izdavač: THQ Nordic
Cijena: 40 eura

Dreams – 14. veljače

Dreams je službeno najavljen tijekom Sonyjeve press konferencije uoči događaja E3 2015, a ovoga tjedna napokon dolazi na tržište! Radi se o igri, ali i sustav za kreiranje igara unutar kojeg možete napraviti doslovce što god poželite te to podijeliti s ostalim igračima. Veoma čudno, ali zabavno i inovativno!

Platforme: PS4
Razvojni studio: Media Molecule
Izdavač: Sony Interactive Entertainment
Cijena: 40 eura