Dobrodošli u ovotjedno izdanje najbolje rubrike na internetima – IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo tjedna na platformi PC zaigrali Heavy Rain, odigravali prvu igru serijala Devil May Cry na Nintendo Switchu, otkrivali što se dešava s gradićem Oakmont u igri The Sinking City, malo se utrkivali s formulama u F1 2019 i kreirali raznolike levele u Super Mario Maker 2. Što nam sve donosi idući vikend, saznajte u nastavku!

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition – 2. srpanj

Iako smo Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered edition zaigrali prije točno godinu dana na platformama PC, PlayStation 4 i Xbox One, došlo je vrijeme da istu igru zaigramo i na našoj najdražoj i jedinoj hibridnoj konzoli. Radi se o pucačini iz trećeg lica postavljenoj u veliki otvoreni svijet na Marsu.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Kaiko, Volition
Izdavač: THQ Nordic
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 30 eura

Stranger Things 3: The Game – 4. srpanj

Stranger Things 3: The Game će vas ubaciti u već dobro poznate događaje iz prethodnih sezona, ali će vas kroz svoje questove upoznati i s nekim novim, nikad viđenim likovima i događajima. Igra sadrži retro vizualni stil s modernim gameplay mehanikama kako bi vam dostavila nostalgiju uz osvježavajuće novi osjećaj.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: BonusXP, Netflix
Izdavač: BonusXP, Netflix
Dostupno na: Steam, PS Store, Xbox Store, Nintendo eShop
Cijena: 20 eura

What Remains of Edith Finch – 5. srpanj

Jedna od najljepših avantura koje smo imali priliku zaigrati na platformama PC, PlayStation 4 i Xbox One sredinom 2017. godine, ovoga tjedna stiže i na platformu Nintendo Switch. What Remains of Edith Finch je među igračima cijenjen zbog svoje fenomenalne priče i prezentacije te vam svakako preporučujemo da ga odigrate!

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Giant Sparrow
Izdavač: Annapurna Interactive
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 20 eura

Sea of Solitude – 5. srpanj

Sea of Solitude jest avantura u kojoj će igrači pratiti priču mlade Kay koja istražuje napušteni, potopljeni grad prepun crvenookih čudovišta kako bi otkrila razlog zašto je i sama postala jedno od njih.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Jo-Mei Games
Izdavač: Electronic Arts
Dostupno na: Origin, PS Store, Xbox Store
Cijena: 20 eura