Ako i vi, baš kao i autor ovi redaka, pripadate tzv. generaciji milenijalaca, onda vam je naslov Neighbours from Hell vrlo dobro poznat. Ako se na prvu ne možete sjetiti ili za tu igru nikada niste čuli, dozvolite da vas (ponovno) upoznamo s njom. Čemu to odjednom, pitate se? Pa… Neighbours from Hell dobio je HD remaster pod nazivom Neighbours Back from Hell koji sadrži originalnu igru i njen nastavak!

Neighbours from Hell je puzzle strategija iz 2003. godine u kojoj preuzimamo ulogu Woodyja kojem njegov susjed, Mr. Rottweiler, odluči zagorčati život. Woody je spreman na osvetu, pa stoga angažira TV ekipu koja će pratiti njegove avanture u kreiranju nekih od najokrutnijih spački poput zamjene svjećica na torti dinamitom, pojačavanja bojlera za vrijeme tuširanja, podmetanje ljepila u pastu za zube te brojne druge smicalice od kojih neke doista graniče s brutalnošću. Glavna karakteristika igre je šuljanje i skrivanje, te korištenje različitog materijala za craftanje spački.

Kolekcija Neighbours Back from Hell dostupna je od jučer, a donosi obje igre s čak 25 različitih epizoda koje se odvijaju u susjedovom domu, na kruzeru, ali i na par lokacija diljem svijeta. Kolekciju krasi Full HD rezolucija, a broj sličica u sekundi je udvostručen za sve animacije kako bi igre pružile što ugodnije igranje. Iza kolekcije stoje razvojni studiji Farbworks i THQ Nordic, a izdavač je HandyGames.

Neighbours back From Hell dostupan je na PC-ju, PlayStationu 4, Xboxu One te Nintendo Switchu.