Srpski razvojni studio Ebb Software i dalje naporno radi na svom prvom i izrazito ambicioznom horor FPS projektu Scorn, a sinoć ne samo da smo saznali da igra stiže 2021. godine, već smo dobili i punih 15 minuta odvratno dobrog svježeg gameplaya.

O toj zastrašujućoj atmosferičnoj horor igri posljednji smo puta pisali u svibnju, kada je kroz novi trailer u sklopu livestreama Inside Xbox otkriveno da dolazi i na next-gen konzolu Xbox Series X, a novi petnaestominutni gameplay snimljen je upravo na toj konzoli.

S obzirom na to da dosada nismo imali ni približni datum izlaska, mnogi fanovi igre bili su zabrinuti, jer je Scorn u izradi već godinama, a o njemu znamo i njegov razvoj pratimo još od jeseni 2017. kada je pokrenuta Kickstarter crowdfunding kampanja.

Iako i dalje nemamo konkretni datum izlaska, sada barem okvirno i službeno možemo reći da Scorn na PC i Xbox Series X/S stiže tijekom 2021. godine. Za kraj ističemo da ova igra definitivno nije za mlađe od 18 godina, a svojom mješavinom biomehaničkog horora i atmosfere nalik Alienu i djelima H.R. Gigera oduševit će upravo one najsnažnijeg želuca.