Deep Silverov nadolazeći FPS Homefront: The Revolution stiže za nešto više od dva mjeseca, no to izdavača nije spriječilo da s prodajom počne već sada. Igra je kroz predbilježbe na Steamu i ostalim kanalima za digitalnu distribuciju igara dostupna po cijeni od 59,99 eura, a igrači koji je naruče prije službenog izlaska mogu osigurati određene in-game bonuse.

Fanovima franšize vjerojatno zanimljivije, prednarudžbe su dostupne i za kolekcionarsko izdanje koje stiže pod nazivom Homefront: The Revoluztion Goliath Edition. Ovo izdanje za nemalih 149 eura donosi niz zanimljivih stvarčica kojima će se kupci moći hvaliti u društvu.

Homefront: The Revolution stiže 20. svibnja, a bit će dostupan za PC, PS4 i Xbox One.

Homefront: The Revolution stiže 20. svibnja, a bit će dostupan za PC, PS4 i Xbox One.

Zvijezda ovog paketa je umanjena verzija drona Goliath kojeg ćemo imati prilike vidjeti u igri. Goliath stiže sa suspenzijom na svih šest kotača, funkcionalnim svjetlima, ali bez oružja, pa nećete moći sijati smrt po kvartu. Osim drona u kolekcionarskom izdanju nalaze se knjižica s konceptualnim crtežima, razni in-game bonusi te season pass koji će omogućiti pristup svim nadolazećim DLC-ovima o kojima se zasad ne zna ništa.

Ono što znamo jest da će svi co-op sadržaji koje Homefront: The Revolution dobije nakon izlaska biti potpuno besplatni, pa je za pretpostaviti da season pass uključuje ekspanzije za singleplayer kampanju ili nešto slično.