Razvojni tim Inkle je do sada izdao nekoliko projekata, a u svima je bio velik naglasak na priči. 80 Days i Sorcery! bili su namijenjeni onima koji vole istraživati, mnogo čitati i vidjeti kakve posljedice će njihove odluke imati. Iste te ideje bile su vodilje za Heaven’s Vault, samo što im nova igra izgleda mnogo impresivnije i kompleksnije od prijašnjih.

Krajem siječnja nam je tim opet pokazao kako u pokretu izgleda avantura na kojoj rade, a bili smo prilično oduševljeni. Inkle je igru opisao kao “arheološka znanstveno-fantastična avantura s naglaskom na priči” u kojoj ćemo pratiti junakinju Aliya Elasra i istraživati neobičan dio svemira s prijateljem robotom u nadi da ćemo otkriti davno zaboravljene tajne. Kao i u njihovim ostalim igrama, imate veliku slobodu u onome što želite raditi, pa možete birati kojim redoslijedom želite otkrivati svijet.

Heaven’s Vault možete zaigrati na PC-u i PlayStationu 4, a dojmovi koje su do sada kritičari dali prilično su pozitivni. Ispod teksta se nalazi trailer u kojem se možete podsjetiti ili upoznati s time kako igra izgleda, ali ako vam uz to trebaju dodatne informacije možete ih pronaći na ovim stranicama.