CreativeForge Games je kraj tekućeg radnog tjedna obilježio izdavanjem prvog proširenja svoje taktičke vestern igre Hard West. Proširenje je na tržište stiglo pod imenom Scars of Freedom, a dostupno je po cijeni od 2,99 eura.

Scars of Freedom će u Hard West donijeti novu razinu nadnaravnog,  a fokusirat će se na djevojku imena Libertee – odbjeglu robinju koju je stanoviti doktor Gorman koristio kao pokusnog kunića u svojim neobičnim testovima. Libertee je zbog spomenutih testova dobila nadnaravne sposobnosti koje će iskoristiti ne bi li potražila osvetu. Naime, testiranja nisu bila pretjerano ugodno iskustvo.

DLC donosi sedam novih taktičkih sukoba, novo oružje i nekoliko sposobnosti, kao i obnovljeni balans napretka likova i 10 novih igrivih likova.

Hard West je na tržište stigao 18. studenog prošle godine, a svojim je jedinstvenim pristupom uobičajenom taktiziranju na poteze podjednako zabavio zaljubljenike u strateške igre i vesterne. Više informacija o igri možete potražiti na službenim web-stranicama.