Psihodelična sci-fi survival igra Compulsion Gamesa imena We Happy Few promijenila je ambicije te od male neobične indie igre postaje visokobudžetna igra koja ima izdavača u obliku Gearboxa koji će izdati fizičku verziju igre za Xbox One i PC, ali po novome i za PlayStation 4. Izlazak igre za sve tri platforme zakazan je za 13. travnja 2018. godine.

Izgleda da će We Happy Few biti puno veći u odnosu na verziju koja je bila dostupna preko Early Accessa prije godinu dana. Nova verzija imat će podužu singleplayer kampanju koja će se sastojati od tri igriva lika i ”više od 250 jedinstvenih susreta” za koje još nismo sigurni što točno uključuju.

Cijena igre bit će standardnih 60 američkih dolara, no oni koji su igru kupili preko Steam Early Accessa ili Xbox One Game Preview programa dobit će novu verziju potpuno besplatno.

Verzija igre koja se trenutno nalazi vani koja je u alfa fazi razvoja dobila je veliku zakrpu koja popravlja korisničko sučelje, AI neprijatelja i još toga, a ova zakrpa bit će zadnja sve do trenutka konačnog izlaska gotove igre.

Trailer za igru pogledajte u nastavku: