Halo: The Master Chief Collection, ultimativni paket igara u serijalu Halo koji je na PC prvotno stigao u prosincu prošle godine, idućega tjedna 14. srpnja postat će bogatiji za još jednu igru – Halo 3.

Podsjetimo se: Halo: The Master Chief Collection je remastered verzija prve četiri igre Halo, odnosno paket koji je prvotno izašao krajem 2014. godine na Xboxu One, a sadrži igre Halo: Combat Evolved (Anniversary), Halo 2 (Anniversary), Halo 3 i Halo 4, dok je Halo 3: ODST naknadno dodan kao DLC te je bio posve besplatan za sve kupce The Master Chief Collectiona krajem 2014. godine.

Kolekciju je od 3. prosinca 2019. moguće nabaviti i putem Steama i Microsoft Storea za 39,99 eura, no PC izdanje paketa The Master Chief Collection nije odmah uključivalo sve igre serijala, već ih Microsoft i 343 Industries izbacuju s odmakom, po kronološkom redu.

Sada je napokon došao na red i Halo 3 koji će, kako smo spomenuli u početku vijesti, na Steam (i Microsoft Store) stići 14. srpnja. Ukoliko posjedujete pretplatu na Xbox Game pass za PC, moći ćete ga igrati i putem nje. Ususret dolasku Haloa 3 na PC, objavljen je i novi trailer, koji možete pogledati u nastavku: