S obzirom na činjenicu da u njihovoj novoj igri Far Cry 6 (koja samo što nije izašla na tržište) ulogu glavnog i veličanstvenog negativca Antona Castilla tumači legendarni glumac Giancarlo Esposito, bilo je logično da će ga Ubisoft dodatno iskoristiti za promotivni materijal i trailere kako bi hajpali igru uoči izlaska.

Tako su danas stigla čak dva nova videa u kojima nam glumac Giancarlo glavom i bradom, odjeven u Antona, daje savjete i trikove kako bi nama igračima pomogao osigurati pobjedu u igri protiv njegova lika – diktatora Antona i opresivnog režima na otoku Yara.

Neke od glavnih stavki koje Giancarlo ističe u videu vrte se oko urbanog gameplaya, zatim životinjskih kompanjonaChorizo i Guapo (pas i krokodil). Dotaknuo se i DIY jetpacka koji se u igri zove Rocket Launcher Fuego Backpack, ali i brojnih oružja koja ćemo moći craftati od raznoraznog smeća te se, posljedično, osvrnuo na brojna vozila koja ćemo imati na raspolaganju. 

U drugom videu (na kraju ovog teksta) Giancarlo se još više ubacio u ulogu diktatora Antona Castilla i obećao da će nam biti prava prijetnja. Oba videa poprilično su blesavi i namjerno su cringey – baš onakvi kakve bismo i očekivali. Far Cry 6 izlazi 7. listopada na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i platforme Google Stadia i Amazon Luna. Naše hands-on dojmove nakon igranja pet i pol sati igre prenijeli smo u velikom članku na ovome linku, ali i kroz popratni video koji možete pogledati putem našeg službenog YouTube kanala.