Nakon što su se prije pola godine bespućima interneta počele širiti glasine o tome da razvojni studio Respawn Entertainment radi na novoj, trećoj igri Titanfall o kojoj bi trebali saznati nešto više sredinom ove godine, u petak i subotu su se proširile glasine kako nas Respawn Entertainment i Electronic Arts uskoro budu iznenadili novom igrom – Apex Legends.

Prema glasinama, Apex Legends bi trebala biti mješavina Call of Duty: Black Ops 4 Blackout moda i Rainbow Six Siegea i bit će dio serijala Titanfall. Igra će biti veoma brza i fokusirat će se na taktiku, a oni koji su ju zaigrali govore da pruža posve drugačiji osjećaj od onoga na koji smo naviknuli u Titanfallu.

Je li je ovo razlog otkazivanja Titanfall spin-offa Titanfall Online? Ne znamo, ali smo uvijek spremni za brži Battle Royale!

Ono što će biti veoma zanimljivo jest da će u igri biti 16 mapa na koje će se spuštati 60 igrača u timovima po 3 i svaki član tima će imati svoju ulogu, a glavni cilj će im biti što bolje izbalansirati tim, baš kao što se to radi o pucačinama kao što je Overwatch ili Rainbow Six Siege. Titana na žalost neće biti.

Titanfall igra bez Titana? Zvuči zastrašujuće.

Pošto će igra biti besplatna, sadržavat će mikrotransakcije međutim, informacije koje trenutno postoje tvrde da će svaki igrač automatski imati 5 likova na izbor, a ostale likove i kozmetičke predmete će igrači kupovati pomoću in-game valute koja će se moći kupiti pravim novcem ili zaraditi veoma brzo igrajući dobro.

Apex Legends bi prema glasinama večeras trebali najaviti Twitch streameri kao Shroud i Dr DisRespect koji su navodno prošlih tjedan dana sudjelovali u tajnim beta testiranjima, a prvi prikaz igre nakon kojega će ista biti igriva bi trebao biti sutra.

Respawn Entertainment se još uvijek nije oglasio, a mi ćemo vas dodatno obavještavati, ovisno o smjeru u kojemu se ove glasine budu kretale.