Nakon što smo prekjučer prenijeli službenu vijest da izdavač Take-Two (vlasnik studija Rockstar) u izradi ima još tri nenajavljena remastera njihovih starih igara, stiže glasina da se tu zapravo radi i o paketu GTA Remaster Trilogy.

Glasinu za trilogiju GTA remastera ili remakeova jučer popodne je putem twittera potvrdio korisnik @Yan2295, jedan od najpoznatijih leakera informacija i najava te Rockstarov insajder koji je već prethodno objavljivao njihove točne interne informacije.

Nakon što ga je netko upitao smatra li da ćemo dobiti GTA trilogiju remakeova ili remastera, Yan je samo odgovorio potvrdno. Unatoč tome, uzmite ovo s velikom dozom opreza, jer ne mora nužno značiti apsolutno ništa.

Iako nije potvrdio o koje se tri igre radi, mnogi su već uskočili na vlak predviđanja, pa sugestije upućuju da će to biti paket koji bi trebao uključivati kompletne remastere legendarne tri igre u serijalu: GTA 3, Vice City i San Andreas.

Zašto bi baš četvorka bila izostavljena iz paketa? Mogli bismo povući svakakve zaključke, ali kad već udovoljavamo predviđanjima, GTA 3 svakako zaslužuje remaster (ili čak možda i remake?) jer je to ključni nastavak koji je serijal lansirao u nebo i prvi koji je bio u 3D okruženju.

No, još jednom naglašavamo da su sve ovo potpuna nagađanja, glasine i šuškanja koja treba razmotriti s krajnjim oprezom sve dok se Rockstar ne oglasi službeno i potvrdi da GTA Remaster Trilogy zaista i postoji.