Sredinom 2017. godine izašao je Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a naš dobro poznati tobolčar oduševio nas je u svom novom ruhu. U jednom paketu igara dobili smo tri dobro poznata naslova sa skoro 100 levela, a kad je prije desetak dana najavljena nova igra Crash Bandicoot 4: It’s About Time nije nam bilo ni na kraj pameti pomisliti da će Crash 4 nadmašiti N.Sane Trilogy po ukupnom broju levela.

No, ako je vjerovati jednom emailu od poznatog američkog gaming dućana Gamestop, nova igra serijala stiže s više od 100 levela, a donosi i potpuno nove igrive modove! Napominjemo da je riječ isključivo o nepotvrđenoj glasini, za koju se ne mora ispostaviti da je istinita, međutim, s obzirom na punu cijenu igre (499kn u prednarudžbi), za pretpostaviti je da ćemo dobiti popriličnu količinu sadržaja.

Fanovi serijala primijetili su i jednu novost koja se neće svidjeti baš svima. Naime, službena stranica Microsoft Storea pored cijene ima i mali plusić, što označava da igra sadrži i mikrotransakcije neke vrste. Hoćemo li kupovati samo kozmetičke iteme ili će mikrotransakcije omogućiti i određeni in-game napredak? Pričekat ćemo da se i po tom pitanju oglase iz Activisiona.

Za kraj smo ostavili još jednu veselu vijest jer je na službenoj PlayStation Store stranici igre vidljivo da nas očekuje i offline multiplayer za 2-4 igrača! Nakon multiplayera kojeg bismo najradije zaboravili iz igara Crash of the Titans i Crash: Mind over Mutant, nadamo se da nam napokon stiže Crash iskustvo offline co-opa kakvo smo oduvijek priželjkivali za igre glavnog serijala.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time izlazi 2. listopada ove godine na PlayStation 4 i Xbox One, a više detalja o igri možete pronaći u sklopu naše najavne vijesti.