Razvojni studio Saber Interactive objavio je da već od danas možemo napraviti prednarudžbu njihovog novog naslova Ghostbusters: The Video Game Remastered, čiju smo originalnu verziju zaigrali 2009. godine.

Igra nam donosi jedinstvenu priču napisanu, između ostalog, od strane Dana Aykroyda i Harolda Ramisa, nekima poznatijih po njihovim filmskim imenima, Dr. Raymond Stantz i Dr. Egon Spengler, iz filmskog serijala Ghostbusters, koji ove godine slavi 35. godišnjicu od izlaska prvog filma.

U igri ćemo preuzeti ulogu potpuno novog lika koji ulazi u Ghostbusters tim, a glasove su posudili i sami Aykroyd, Ramis, Bill Murray te Ernie Hudson. Manhattan je ponovno prepun duhova, demona i ostalih paranormalnih stvorenja, a mislimo da sad već i sami znate koga ćete zvati kad je nešto čudno u kvartu… Ghostbusters! (Oprostite, ali stvarno nam se ovakva prilika ne događa često).

Remastered verzija igre dolazi u HD rezoluciji, s mnoštvom cool gadgeta, oružja kojeg možemo upgradeati, fantastičnih boss borbi i širokog spektra okoliša koji će nam biti dostupan za uništavanje.

Ghostbusters: The Video Game Remastered izlazi 4. listopada ove godine za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Dok čekamo izlazak igre, nahajpajte se uz pre-order trailer u kojem se pojavljuje Dan Aykroyd, glavom i bradom.