Odaberite pravo oružje za sigurnu pobjedu

Bilo da ste PRO gamer ili tek želite izbrusiti svoje gamerske vještine zasigurno će vam se svidjeti ideja potpunog gaming ecosystema! O čemu se radi? Za pravi gamerski osjećaj možete izabrati cjelokupni setup koji se sastoji od vrhunske HPC konfiguracije, All-in-one PC Tower monitora i E-Blue periferije.

Ova izuzetna prilika za sve ljubitelje gaminga donosi vam dvije opcije moćnih računala upotpunjena s odličnim komponentama. Uz to dolaze gamerske slušalice, profesionalna mehanička tipkovnica, precizan miš i RGB podloga za miš.

Za najbolji komfor uživajte iz E-Blue gaming stolice koja pruža podršku za cijelo tijelo – od glave, ramena i kralježnice pa sve do struka i nogu. E-Blue gaming stol jedinstvenog dizajna i čvrste konstrukcije garantira dugotrajnost i stabilnost.

Sve što trebate je osigurati prostor u svomu domu gdje će se smjestiti vaš novi gaming setup i možete uroniti u gaming svijet.

Ako želite samo upotpuniti svoj postojeći gaming setup, svi dijelovi gaming ecosystema se mogu kupiti kao zasebni artikli. Kupnja cijelog kompleta donosi vam značajne uštede.  

Posjetite Hangar 18 na Infogameru sajmu od 12. do 17. studenog u paviljonu 9 gdje možete vidjeti i isprobati postavljene gaming ecosysteme.

Računala složena prema vašim potrebama!

Želite li računalo za dom, posao ili zabavu, HPC team spreman je savjetovati vas prilikom kupnje kako biste bili sigurni da dobivate najbolje za uložen novac.

HPC računala karakteriziraju procesori najnovije generacije, vrhunske matične ploče, moćne grafičke kartice i najbolji čipset. Zahvaljujući jednostavnoj nadogradnji možete kreirati svoje super-računalo.

HPC ekspert team, osim sastavljanja gotovih vrhunskih konfiguracija, spreman je složiti računalo prema vašim specifikacijama ili modificirati gotovu konfiguraciju s dijelovima koji vi odaberete!

Budite bezbrižni uz pet godina garancije

Sva HPC računala dolaze s petogodišnjim jamstvom, osiguravajući pravilni i produktivni rad vaših računala na duge staze! U slučaju bilo kakvog softverskog ili hardverskog kvara, tu je stručan i profesionalan servis za HPC računala koji će dijagnosticirati problem i otkloniti ih u najkraćem mogućem roku!

Za vrijeme trajanja Reboot Infogamer sajma od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu možete pronaći vrhunske HPC konfiguracije i gaming bundleove. Posjetite Hangar 18 u paviljonu 9, čekamo vas! Iskoristite akciju na vrijeme jer su količine ograničene.

Hangar 18 Megastore možete pronaći i online putem linka: https://megastore.hr/