Iz ogromnih požara koji posljednjih tjedana haraju Australijom, rađaju se prekrasne geste pomoći i potpore stanovnicima i životinjama zahvaćenog područja. Naime, kako piše portal Games Radar, na Redditu je osvanuo post od strane korisnika WippitGuud, koji je Blizzardu predložio kreiranje posebnih vatrogasnih skinova za Overwatch likove Junkrata i Roadhoga. U trenutku pisanja ovog teksta, preko 64 tisuće članova Reddita glasalo je za ovu hvalevrijednu akciju.

Hey Blizzard, any chance of whipping up a couple of firefighter skins for Junkrat and Roadhog to raise money for the Aussie wildfires? from Overwatch

WippitGuud se prisjetio Blizzardove kampanje iz 2018. godine u kojoj su se udružili s Breast Cancer Research Foundationom kako bi Overwatch igračima ponudili poseban Pink Mercy skin. Kampanja je trajala svega 14 dana, a sakupljeno je oko 12.7 milijuna dolara, što je bila i najveća donacija do tada.

Dobre ideje nisu stale samo kod igrača Overwatcha, pa su se tako na zasebnom dijelu Reddita organizirali i igrači Apex Legendsa. Korisnik catnonymous objavio je screenshot WippitGuudovog posta, u kojem od razvojnog studija Respawn Entertainment traži nešto slično. Njegov post trenutno stoji na 2 tisuće pozitivnih glasova, a iako se dosad developeri nisu oglasili, vrijeme će pokazati hoće li ove dvije akcije uroditi plodom.

Ideja je u svakom slučaju odlična i vjerujemo da bi se mnogi odazvali.

Wonder if Respawn would be up for this. Shoutout to u/WippitGuud for the idea. from apexlegends