The Surge 2, nastavak znanstveno-fantastičnog Souls-like akcijskog RPG-a iz 2017. godine, na tržištu je od kraja ovoga rujna, a danas je u igru stigao i novi potpuno besplatni DLC “JCPD Gear Pack”.

Kao što mu i samo ime kaže, drugi besplatni DLC u igru donosi novi paket opreme, a to se prvenstveno odnosi na potpuno novi JCPD oklop (Jericho City Police Department) i uz njega četiri nova implantata pomoću kojih svome protagonistu možete poboljšavati statove i unaprjeđivati sposobnosti.

Novi oklop JCPD Team Zola je totalno futuristički i kul

Razvojni studio Deck 13 i izdavač Focus Home Interactive posebno ističu set oklopa zvan JCPD Team Zola, koji će vam generirati dodatnu staminu prilikom izvođenja komboa, a ukoliko ga kombinirate s jednim od četiri nova implantata zvanim Omni-Cell Battery Converter (koji pretvara baterije u minuciju za drona), možete izvoditi borbene napade bez prestanka.

Novi besplatni DLC JCPD Gear Pack za The Surge 2 dostupan je na sve tri platforme (PC, PlayStation 4 i Xbox One), stoga ga možete preuzeti već danas. Ukoliko, pak, niste sigurni o kakvoj igri je riječ, predlažemo da pogledate i naš video Reboot Plays The Surge 2, koji smo objavili još 24. rujna, na dan izlaska igre.