Francuski razvojni tim The Game Bakers je prvu igru za PC i konzole izdao u srpnju 2016. godine. Njeno je ime bilo Furi i kombinirala je nekoliko žanrova, bila prilično teška i sastojala se isključivo od borbi protiv bosseva. To se velikom broju igrača dopalo, pa je igra brzo postala hit i nakon verzija za računala i PS4, tim je pripremio i one za Xbox One, te prošle godine u siječnju za Switch.

Iako su nedavno najavili svoj novi projekt koji nema veze s ovom igrom, danas su izdali Furi Freedom Update – besplatnu nadogradnju za sve platforme na kojima je igra dostupna. U objavi na Steamu naglašeno je da ta verzija igre već ima sve te dodatke i zahvalili su se igračima koji su im pomogli s testiranjem, dok će oni koji su igru nabavili na drugim platformama od danas moći isprobati sljedeće: Invincible Mode, Speedrun mod za Furier težinu (težu od dvije dostupne), novi boss imena Bernard, mogućnost podešavanja kontrola i korisničkog sučelja. Detaljan opis svih promjena možete pročitati ovdje.

Uz besplatnu nadogradnju, Furi na Steamu i GOG-u možete do subote nabaviti po 65 posto nižoj cijeni, odnosno 6,99 eura. Ako vas zanima kako nadogradnja izgleda, The Game Bakers su pripremili trailer, dok ćete sve drugo pronaći na službenim stranicama.