Forza Horizon 4 razvojnog studija Playground Games originalno je na tržište za Xbox One (i PC putem Microsoft Storea) izašla još u listopadu 2018. godine. Još i danas slovi kao jedna od najboljih trkaćih automobilskih igara, a sada će dosegnuti još veću publiku, jer je sinoć na PC-ju stigla i na Steam.

Putem Steam stranice igre Forza Horizon 4 dostupna je u nekoliko različitih izdanja, a to su Standardno izdanje za 69,99 eura, Deluxe izdanje za 89,99 eura te Ultimate izdanje za čak 99,99 eura. Ovo posljednje i najskuplje sa sobom donosi mnoštvo digitalnog sadržaja, pa uz samu igru dobivate Car Pass, VIP članstvo, paket automobila Formula Drift, paket automobila Best of Bond i odlične ekspanzije Fortune Island i LEGO Speed Champions.

Deluxe izdanje, pak, uz osnovnu igru od dodatnih stvari uključuje “samo” Car Pass i paket automobila Formula Drift. U svakom slučaju, dinamička izmjena vremena, više od 450 automobila, dijeljeni otvoreni svijet, fenomenalna grafika, sve to nudi Forza Horizon 4 od sada napokon i na Steamu. Ukoliko vas zanima, klik na ovaj link.