Trkaća igra Forza Horizon 3 izlazi za dva tjedna, a ako imate Xbox One konzolu možete od sinoć preuzeti demo verziju. Objava stiže od strane razvojnog tima Playground Games koji su usput objavili nešto više detalja o samoj igri i tome što možete od nje očekivati.

Forza Horizon 3 vas šalje u zemlju zanimljive (i ubojite) flore i faune, Australiju, kao šefa Horizon Festivala koji slovi kao najbolji festival glazbe i automobila na svijetu. Kao glavni i odgovorni vaš je zadatak proširiti ljubav prema jurnjavi po ostatku zemlje, a usput ćete uživati u lijepim okruženjima.

U demo verziji ćete proći kroz nekoliko lokacija i eventova koji će vas upoznati s onime što ćete u igri moći raditi, a kada s njima završite možete se provozati u online modu i vidjeti kakav je doživljaj igrati s prijateljima. Od automobila koji su dostupni, tim je spomenuo Ford Shelby GT350R, Lamborghini Cenenario, BMW M4, HSV Limited Edition GEN-F GTS Maloo i još par drugih vozila.

Nažalost, PC igrači će pristup demo verziji tek dobiti nakon što igra izađe, a kada točno Playground Games nije specificirao. Forza Horizon 3 izlazi za PC i Xbox One 27. rujna, a oni koji su se predbilježili na Ultimate Edition moći će ga preuzeti par dana ranije – 23. rujna.

forza horizon 3 demo