Stigao je kraj još jedne sezone popularnog multiplayer shootera – Fortnitea. Epic Games se tom prilikom posebno potrudio i kraj desete sezone “proslavio” eventom “The End” pa tako igra više nije igriva. Doslovno.


Naime, nakon lansiranja rakete koja se gradi već neko vrijeme, na modrom nebu iznad mape došlo je do iznenadne pojave meteora i desetak golemih vremenskih rupa iz kojih je izašlo isto toliko raketa. Meteor je ubrzo udario u centar mape što je stvorilo crnu rupu koja je je usisala cijelu mapu i sve igrače.

Ukoliko danas pokušate pokrenuti Fortnite, igra će startati normalno, nakon čega će vas dočekati prikaz animirane crne rupe. I to je to. Trenutno su Fortnite modovi i mapa nepostojeći i ne mogu se pokrenuti, a mapa je  nestala zbog Fortniteovog ulaska u Chapter 2., koji donosi brojna poboljšanja i (navodno) potpuno novu mapu.

Ako malo bolje pogledate Fortniteove profile na društvenim mrežama, primjetit ćete i promijenjenu pozadinsku sliku te profilnu fotografiju, koju sada krase slike crne rupe.