Ako vam nakon Avengersa i John Wicka nije bilo dovoljno Fortnite crossovera, imamo za vas odlične vijesti! Uskoro nam izlazi Borderlands 3, a Epic Games i Gearbox Software u tome su vidjeli odličnu priliku za još jedan crossover.

Event nosi naziv Fortnite X Mayhem, a donosi nam Fortnite mapu promijenjenog izgleda, po uzoru na Borderlandsov planet Pandoru. Čini se da je u blizini Paradise Palmsa došlo do nekakvog poremećaja jer je Rift Beacon stvorio Pandora Rift Zone, u kojem vrijede pravila planeta Pandore. Naravno, tu je i nezaobilazni igrivi Psycho lik koji na leđima nosi malog robota Claptrapa!

Igračima je u in-game dućanu na raspolaganju i Psycho Bundle s kojim dolazi Psycho Bandit Outfit, Claptrap Pet i Psycho Buzz Axes. Najbolje od svega, svi itemi iz Psycho Bundlea su besplatni, ali samo ako se odlučite na kupovinu Borderlandsa 3 putem Epicovog online dućana. Ukoliko trenutno niste zainteresirani za kupovinu Borderlandsa 3 na taj način, ponuda vrijedi do kraja 2020. godine.

Ako ne želite plaćati dodatne kozmetičke iteme, svakako bacite oko na besplatni Pandora Challenge Bundle, koji sadrži iteme poput Mayhem Wrapa, Vault Hunter Bannera, Psycho Spraya i Crunk Bunny Spraya!

Borderlands 3 izlazi već 13. rujna na PC, PlayStation 4 i Xbox One, s time da na PC dolazi u vidu ekskluzive za Epic Games Store. Doduše, nakon isteka 6 mjeseci, pojavit će se i na drugim online trgovinama.

Dodajmo još da Fortnite X Mayhem event možemo zaigrati do 10. rujna.