Fortnite svoju popularnost, između ostalog, duguje i novom sadržaju, kojeg Epic Games konstantno ubacuje u samu igru. Nedavno smo ušli u desetu sezonu, a u ažuriranju koje je od danas dostupno, vraćaju nam se neke dobro poznate lokacije.

Na mapi se pojavio novi Rift Zone, u kojem se nalazi Greasy Grove. Ako se sjećate, tamo se nalazio Durrr Burger kojeg više nema, a sada će na tom području s vremena na vrijeme kišiti tacosi. Doslovno! Miris tacosa je toliko primamljiv da igrači jednostavno moraju zaplesati, a dok plešete,regenerirate zdravlje i neranjivi ste.

Gradić Paradise Palms promijenio je ime u Moisty Palms, a developeri su se pobrinuli za još malo dodatne zabave, pa ako na tom području čučnete, postat ćete nasumično odabran predmet. Naravno, ako se usred livade pretvorite u školjku za wc, nekome ćete već postati sumnjivi, ali ako se sakrijete u nekakvu kupaonicu… Vjerojatno je tamo druga školjka za wc. Uglavnom, pazite gdje se skrivate kako vas drugi igrači ne bi prerano otkrili!

Kao i u svakom ažuriranju, stigli su i neki ispravci bugova, ali i grafička i zvučna poboljšanja za odjeću i alate. Ažuriranje je verzije 10.30, a kompletnu listu novosti možete pročitati ovdje.