Novi Ubisoftov IP For Honor najavljen je na prošlogodišnjem E3-ju. Radi se o timskoj igri iz trećeg lica u kojoj se međusobno mlate vitezovi, samuraji i vikinzi – pardon, The Legions, The Warborn, i The Chosen. S obzirom da je od E3-ja prošlo dosta vremena, podsjetimo se kako bi to točno trebalo izgledati u ovom petominutnom gameplay videu:

Ovdje se radi o multiplayer makljaži, a iz Ubisofta navode kako će u igri osim brzine i toga tko ima najveću i najjaču nožinu i/ili toljagu biti važna i strategija i timski rad. Unatoč fokusu na multiplayer, u najnovijem development videu iz Ubisofta producent igre Stephane Cardin potvrdio je da će For Honor imati i single player kampanju.

“Obećajem vam da će For Honor imati single player kampanju. To je jedna od ključnih stvari na kojoj radimo. Jedva čekam pokazati vam što imamo, i to ćemo napraviti što prije moguće, kao što smo napravili i s multiplayer modom,” u videu je rekao Cardin.

For Honor neće biti fantasy: dakle, nemojte očekivati zmajeve, magiju, castanje Magic Missilea i slično. Datum izlaska igre još nije poznat, a za više informacije pogledajte video ili prošvrljajte službenim stranicama.