Poznata Ubisoftova srednjovjekovna samurajska/vikinška/viteška tabačina For Honor zaživjet će i na novoj generaciji konzola PlayStation 5 i Xbox Series X/S u novom unaprijeđenom ruhu uz brojne next-gen značajke.

Tako je Ubisoft danas potvrdio da će igra biti backwards kompatibilna i imati poboljšano izdanje,. Drugim riječima, svi koji igru već posjeduju za PlayStation 4 i Xbox One, dobivaju potpuno besplatnu nadogradnju za PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Novo next-gen izdanje igre For Honor, kaže Ubisoft, dolazi uz značajna grafička poboljšanja, od kojih se ističe 4K rezolucija i glatkih 60 sličica u sekundi (dostupno za PS5 i Xbox Series X, dok će Xbox Series S imati 1080p), a od drugih novih značajki tu su poboljšane refleksije vode, poboljšana razina detalja u daljini, poboljšane rezolucije sjena i filtriranje tekstura. 

Dakako, za sve one koji posjeduju igru za PS4 i Xbox One, Ubisoft naglašava da će se njihov kompletni napredak, profil te sve kupnje dodatnog sadržaja i inventar automatski moći prenijeti na PS5 i Xbox Series X/S.