Sad kad je For Honor službeno na tržištu, stižu nam i statistike o beta testiranju.

Prema Ubisoftovom izvještaju, For Honor beta testiranje privuklo je više od šest milijuna igrača, a igrači su ukupno odigrali preko dvije milijarde minuta (što uključuje i verzije za konzole i za PC zajedno).

Samo tijekom vikenda, zadnju otvorenu betu igralo je više od tri milijuna ljudi. Dobar dio toga bili su PC igrači sa rekordnih 1.8 milijuna učesnika, čime je For Honor beta postala jedna od najvećih beta faza u povijesti Ubisofta.

Već tijekom bete, igrači su imali prilike sudjelovati u Faction Waru. Naime, radi se o zanimljivoj multiplayer komponenti For Honora i na konzolama i na PC-ju, u kojoj igrači imaju mogućnost na početku odabrati kojoj frakciji pripadaju (Vikinzi, Vitezovi ili Samuraji), a sve bitke u multiplayeru utječu na konačan ishod. U beti je pobjedu odnijela frakcija Vitezova, te će svi igrači koji su bili dio te frakcije u igri dobiti nagrade, odnosno takozvane Embleme.

U punoj verziji igre, koja je na tržište izašla jučer, Faction War će se igrati u sezonama, a svaka sezona trajat će 10 tjedana. Po završetku svake sezone, svi igrači će dobiti nagrade u igri, na osnovu ranga i plasmana njihove frakcije.

For Honor je dostupan, kako smo rekli, za PC, PS4 i Xbox One, a u idućem 41. broju Reboota moći ćete pročitati našu detaljnu recenziju.