Prije mjesec dana napokon je obznanjeno da psihološki horor Blair Witch, napravljen po istoimenom serijalu horor filmova, nakon izlaska na PC i Xbox One ovoga prosinca izlazi i na PlayStation 4, a danas nam stiže vijest da će se fizička kopija igre za PS4 i Xbox One na policama dućana diljem svijeta naći 31. siječnja 2020.

Vijest je to koju prenose razvojni studio Bloober Team i izdavač Koch Media, na radost svih kolekcionara fizičkih kopija igara. Ukoliko dosad već niste nabavili digitalnu verziju, igra je još od 30. kolovoza dostupna za PC putem Steama i za Xbox One putem Microsoft Storea po cijeni od 30 eura, kao i za PlayStation 4 putem PS Storea na koji je stigla 3. prosinca, po cijeni od 200kn.

Valja još dodati i da su igrači na Xboxu One u nešto povoljnijoj poziciji, jer igra je dostupna “besplatno” kroz pretplatu na servis Xbox Game Pass Ultimate. Stoga, ukoliko posjedujete pretplatu na Game Pass, Blair Witch ne morate kupovati zasebno. Ukoliko ste, pak, i vi fan fizičkih kopija igara, za svoj primjerak nećete morati čekati još dugo.

Nažalost, u ovom trenutku još uvijek nije poznato kada će fizička verzija igre za PC stići na police dućana, jer zasada je potvrđena samo konzolaška verzija za PlayStation 4 i Xbox One.