Bungie je nakon sajma E3 odlučio izložiti planove kako dućan imena Eververse u igri Destiny 2 učiniti prihvatljivijim za potrošače, ondonso igrače.

Sve je započelo s dodatkom Season of The Opulence u kojem je Bungie napravio vizualne promjene na dućanu, no na kraju izgleda kako Bungie planira puno više s ekspanzijom Shadowkeep ove jeseni.

Prva velika promjena je ta da oklop kupljen u Eververseu neće imati perkove. Ta promjena je dio modifikacije perkova koja dolazi u Shadowkeepu koja će omogućiti igračima da implementiraju dio oklopa ako im se sviđa zbog izgleda bez da se obvežu na specifični perk koji bi dosad došao s tim dijelom oklopa.

Oklop iz Everversea se također mijenja u tzv. ”Universal Ornaments”. Ti ornamenti ćemo moći koristiti sa svakim dijelom Legendary oklopa počevši od setova koji dolaze u Shadowkeepu,a ti ornamenti bit će isključivo kozmetički.

Isto tako, valuta Bright Dust koja se koristi za kupovinu određenih predmeta u Eververseu isto tako dobiva određene promjene. Naime, igrači će dobivati Bright Dust nakon što završe Vanguard, Crucible ili Gambit bountyje svaki tjedan i više se neće dobivati razlamanjem predmeta iz Everversea.

Umjesto Biright Dusta počet će dobivati Legendary Shardove i Glimmer, što znači da ako želite dobiti Bright Dust od viška Eververse predmeta, morate to učiniti do 17. rujna kad izlazi Shadowkeep.

Sve navedene promjene zahvatit će sve igrače igre Destiny 2 neovisno o tome hoće li nabaviti ekspanziju Shadowkeep ili ne.