Prošloga tjedna predstavili smo dva od tri studija iz kojih ćemo kroz pet dana najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa Reboot Online Games Week powered by A1 streamati vrhunski gaming sadržaj. Ukoliko već niste, prije nastavka čitanja ovog teksta svakako pročitajte što vas očekuje u CORE GAMING studiju i što ćete o game developmentu moći saznati iz studija GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury.

Treći studio rezerviran je za najbolje regionalne esportaše koji se natječu u sklopu najpopularnijeg regionalnog esport natjecanja – A1 Adria League, a velika završnica tog prestižnog natjecanja održat će se upravo na Reboot Online Games Weeku. Najzanimljivije i najnapetije mečeve i dvoboje moći ćete pratiti svakoga dana od 17. – 21. studenog, u vremenu od 13:00 do 22:00h, a sigurni smo da najboljim ekipama nećete zamjeriti ni ako u uzbudljivim partijama ostanu i koju minutu duže. I ove sezone napetost je na vrhuncu – tko će osvojiti titulu najboljeg u igrama Brawl Stars, FIFA 22, League of Legends i Counter-Strike: Global Offensive?

Svakoga dana prije dramatičnih završnica zagrijavat ćemo se uz naše vrhunske esportaše koje ćete moći pobliže upoznati putem uvodnih emisija mini dokumentaraca pod nazivom Moja Priča, a moći ćete pogledati i kratke priloge i panele o uzbudljivom svijetu regionalnogesporta.

Pratite nas i dalje jer ćemo uskoro objaviti i potpuni raspored studija ESPORTS powered by A1 Adria League!

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubeaFacebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: FacebookInstagramTwitter i Discord.