Epic Games je danas odlučio pokrenuti svoju verziju velike rasprodaje na koje su igrači do sada navikli na svim drugim većim servisima. Svi koji se zapute u Epic Games Store mogu kupiti velik broj igara po jeftinijim cijenama, a ovaj izdavač i vlasnik trgovine koja je otvorena prije nešto manje od pola godine pripremio je posebnu ponudu.

Osim što ćete naići na igre koje su snizili sami izdavači i drugi razvojni timovi, za svaku igru koja se prodaje po cijeni većoj od 15 eura Epic nudi 10 eura popusta. Postoje neke iznimke – ima par Early Access naslova i igara koje su nedavno izašle koje sami timovi nisu snizili, ali popust za njih svejedno ne vrijedi. No, za većinu drugih igara, uključujući one koje nisu izašle i za koje su otvorene predbilježbe (kao što su Borderlands 3, The Sinking City, Control) ponuda vrijedi.

Uz to, ako se odmah zaputite u trgovinu još uvijek možete besplatno preuzeti logičku igru World of Goo, dok će kasnije danas isti tretman dobiti horor avantura Stories Untold. Također, Epic je poručio da im je u planu do kraja rasprodaje svakog tjedna dijeliti po jednu novu besplatnu igru.

Ako ste zainteresirani, zaputite se u Epic Games Store i pogledajte što se sve nudi. Rasprodaja traje od danas do 13. lipnja, kada će završiti sajam E3 za kojeg izdavač ima velike planove i najave novih ekskluziva za svoju trgovinu. Za odgovore na pitanja vezanih uz ponude posjetite ove stranice.