Jedna od najtraženijih značajki na Epic Games Storeu svakako su achievementi, a sada, godinu i pol dana nakon službenog lansiranja te platforme, Epic napokon najavljuje njenu potpunu implementaciju!

Čak štoviše, u novoj objavi na službenom Twitter profilu Epic naglašava da određene igre samo što nisu zaprimile tu značajku, odnosno dijelić igara je u trenucima pisanja ovog teksta zasigurno već dobio achievemente. Za primjer kako će isti izgledati na Epic Games Storeu, barem u ovoj fazi, svakako preporučujemo da pokrenete video s Twittera. Riječ je o ranoj verziji te značajke, pa kroz naredno vrijeme svakako možemo očekivati njene dodatne promjene i prilagodbe.

Bit ćemo pohlepni, pa ćemo odmah napisati kako bismo voljeli  vidjeti i nekakav sustav nagrađivanja igrača kao što je slučaj kod Ubisofta i njegovog Ubisoft Cluba, no, o tom-potom. Sudeći po povratnim komentarima korisnika Twittera ispod Epicove objave, velika većina igrača zaista voli vidjeti da su u igri nešto postigli i time osigurali achievement. A vi?