Epic Games nas putem svoje platforme Epic Games Store već godinu i pol dana uveseljava besplatnim naslovima koje možemo dodati u svoje kolekcije. Sve je počelo još sredinom prosinca 2018. godine kad je Epic Games odlučio pokrenuti ovu hvalevrijednu akciju zbog 12 mjeseci aktivnosti njihove platforme Epic Games Store. Iako su svi bili uvjereni da će promocija trajati zaključno s krajem 2019. godine, akcija je nastavljena i u 2020. godini.

Od tada pa do danas podijeljeno je više od 100 naslova, a točna brojka trenutno stoji na točno 108 besplatnih igara. Tim je povodom portal PCGN odlučio izvući točan podatak o vrijednosti te kolekcije. Dakle, ukoliko ste od početka promocije dodali svaku igru u vašu kolekciju, uštedjeli ste iznos od 2,140.94 američkih dolara, odnosno od skoro 15 000 kuna. Bome, što god mislili o Epic Gamesu, morate priznati da je ušteda fenomenalna!

U sklopu ove akcije dobili smo i neke iznimno popularne naslove poput Batman Arkham CollectionJust Cause 4, For Honor i Alan Wake, a od prošloga tjedna besplatan je i Grand Theft Auto V, kojeg možete preuzeti do 21. svibnja u 17:00 sati, nakon čega stiže nova i zasad nepoznata igra.