Odlične vijesti stižu nam iz Sjeverne Karoline, odnosno iz kompanije Epic Games koja nas je u 2019. godini konstantno obasipala ponudama besplatnih igara. Ako se dosad niste upoznali s njihovim načinom darivanja korisnika, Epic Games je na tjednoj bazi dijelio besplatne igre putem svog službenog online dućana – Epic Games Storea.

Kako navode u službenom priopćenju objavljenom na njihovim web stranicama, program darivanja igrača nastavit će i u 2020. godini, što znači da nam stiže još besplatnih igara! U protekloj smo godini tako u naše kolekcije dodali naslove poput Rayman Legends, Surviving Mars, For Honor i Alan Wake, šest odličnih Batman igara i mnoge druge.

U priopćenju su objavljena i neka zanimljiva postignuća, pa je tako vidljiva brojka od 108 milijuna registriranih igrača koji su potrošili 680 milijuna dolara putem Epic Games Storea, od čega je 251 milijun dolara potrošen na third-party igre, a iskorišteno je i kupona u vrijednosti 23 milijuna dolara. Epic Games je dosad korisnicima ponudio 73 besplatne igre u protuvrijednosti 1455 dolara (oko 9700kn) koje su, pak, preuzete preko 200 milijuna puta.

Epic Games u 2020. godini planira dodatno ojačati integraciju s Humble Bundleom, a spremaju suradnju i s drugim online dućanima. Cijelo priopćenje možete pročitati ako kliknete ovdje.