Epic Gamesova ponuda besplatnih naslova putem Epic Games Storea, uz koju nam iz tjedna u tjedan ponovno nabace osmijeh na lice, traje i dalje. Ovoga tjedna u ponudi za besplatno preuzimanje našla se igra Minit.

Minit je indie puzzle avantura, razvijena od developera koji stoje iza skraćenica JW, Kitty, Jukio i Dom te izdavača Devolver Digital, a sama igra sastoji se od nebrojeno života u trajanju od šezdeset sekundi. Tako je, u samo šezdeset sekundi morate otkriti razne tajne, pomoći nepoznatim i čudnovatim stvorenjima, savladati opasne protivnike, a sve s ciljem otkrivanja prokletstva zbog kojeg imamo toliko malo vremena na raspolaganju. Naravno, sve što pronađete u tom vremenu, prenosi se u idući život, a vjerujte nam na riječ da nećete požaliti ako isprobate ovu vrlo nekonvencionalnu igru.

Inače, Minit je izašao 3. travnja 2018. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One, dok je svoju Nintendo Switch verziju dobio 9. kolovoza, iste godine.

Za idući tjedan najavljena je simulacija izgradnje grada na Marsu, koju nam donosi razvojni studio Haemimont Games, a riječ je o igri Surviving Mars.